Izrada web stranica i internet (online) prodavnica

Pravimo moderne web stranice

Izrađujemo web stranice tako da sami možete uređivati sadržaj.

Oslanjamo se na dokazana i stabilna rješenja kao što je WordPress. Znate li da je 60% web stranica u svijetu napravljeno pomoću WordPress-a? Obučavamo vas kako da ga koristite i pružamo korisnu podršku.

Šta možete očekivati? Dizajn koji je orijentisan na korisnika, odlična estetika, brzo učitavanje, optimizacija za Google (SEO), sigurnost, integracija alata kao što je Google Analytics i druge najbolje prakse.

Imati web stranicu je dosta isplativije od ostalih tradicionalnih oglašavanja, a uz to možete doseći mnogo veće tržište nego kod ostalih oglasa.

Web stranica vam omogućava da steknete kredibilitet i pokažete svoj identitet kada želite nekog uvjeriti da posluje s vama.

Kontaktirajte nas

Online trgovina uz WooCommerce

Ako vam je potrebna web stranica s online prodavnicom, WooCommerce je najprikladnije rješenje. Skoro 40% svih online trgovina širom svijeta koristi WooCommerce, što ga čini najuspješnijim sistemom trgovine.

Vaši kupci će moći udobno da kupuju sa svojih pametnih telefona i tableta!

Optimizovan je za pretraživače, tako da će vaša internet prodavnica biti dobro pozicionirana u Google-u.

Jednostavno upravljanje proizvodima, kreiranje kupona i ponude, automatska faktura u PDF-u, kartično i PayPal plaćanje, upravljanje troškovima dostave, pratite aktivnosti kupaca i još mnogo toga.

Mogli biste izgubiti 70% ciljne publike koja se oslanja samo na internet da bi kupila stvari, ukoliko nemate online trgovinu.

Sa preko 10 godina iskustva, zajedno možemo napraviti uspješan projekat online prodavnice za vas. Kontaktirajte nas!

Zakažite neobavezujuće konsultacije!

Razgovarat ćemo o funkcijama, vašim željama i ciljevima, dobit ćete konkretne upute i smjernice za najbolje rezultate u onome što želite postići.
U sljedećem koraku vršimo analizu i pravimo strateški plan za implementaciju vaše online trgovine ili web stranice.

Kontaktirajte nas